EvilLyrics forum
December 06, 2019, 01:05:32 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1
  Print  
Author Topic: Run-time error '76': path not found  (Read 9712 times)
potjepap
Guest
« on: July 14, 2004, 02:52:26 PM »

This error keeps showing up, as soon as I run Evlillyrics. Both in Winamp and in WMP9 (with the skin applied). Using WinXP Pro. Any ideas?
Logged
EvilLyrics forum
« on: July 14, 2004, 02:52:26 PM »

 Logged
Marek
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 8
Posts: 795


« Reply #1 on: July 14, 2004, 03:04:01 PM »

Quote from: potjepap
This error keeps showing up, as soon as I run Evlillyrics. Both in Winamp and in WMP9 (with the skin applied). Using WinXP Pro. Any ideas?


i have no idea. deleting file settings.txt in evillyrics folder and running evillyrics again. let me knwo if it worked, if not we can look for some other solution to your problem
Logged

EvilLyrics Developer
potjepap
Guest
« Reply #2 on: July 14, 2004, 05:04:40 PM »

Deleted settings.txt and it works! smiley
Logged
Anonymous
Guest
« Reply #3 on: September 02, 2004, 01:39:41 AM »

I also receive the same error message, but in different circunstances:
While using QCD + EL 0.1.7 it appears everytime I empty the QCD playlist.
EL would stop responding and, even if I close it, I have to restart the PC to be able to run it again.
I'll try deleting settings.txt and I'll let you know what happened.
Logged
SteelSnail
Guest
« Reply #4 on: September 02, 2004, 01:56:50 AM »

No, it didnīt help to delete the settings file.
It seems this bug is related to empty playlists.
I forgot to use my username in the last post, sorry.
Logged
kleaner
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 1


« Reply #5 on: February 05, 2005, 04:35:25 AM »

you just have to go into your settings.txt

at the  "[CachePath] C:\Program Files\EvilLyrics\lyrics\"

and change it to the good folder, i installed it on my E: ...
Logged
Beagle
Guest
« Reply #6 on: March 20, 2006, 01:32:32 PM »

I have the same error message when I start Survivor - Eye of the Tiger, with all other songs its working perfectly just with this 1.

Hope you can help me, I'm using winamp 5 (the latest release)
Logged
Dre
Guest
« Reply #7 on: May 02, 2006, 01:08:46 AM »

I have the same error message when I start Survivor - Eye of the Tiger, with all other songs its working perfectly just with this 1.

Hope you can help me, I'm using winamp 5 (the latest release)

Same problem here, only with bands wich start with a S, do you have any suggestions what I can do?

using Foobar 0.8.3
Logged
digital
Guest
« Reply #8 on: May 20, 2006, 08:36:43 PM »

I have the same error message when I start Survivor - Eye of the Tiger, with all other songs its working perfectly just with this 1.

Hope you can help me, I'm using winamp 5 (the latest release)

Same problem here, only with bands wich start with a S, do you have any suggestions what I can do?

using Foobar 0.8.3

i can agree with that, everytime senses fail comes up it errors. I havent figured out anything to solve the problem, hopefully this gets addressed cuz its rather annoying...
Logged
rrb
Guest
« Reply #9 on: February 13, 2009, 03:22:10 PM »

I run into the same problem.  I am using Vista Bus Pro 32 and iTunes 8.
Even though my account has administrator status, I cannot write to the EL program folder.  It seems that EL needs to have saving rights to the folder.

The problem was solved by simply giving the user account, full rights to the folder.
Logged
EvilLyrics forum
   

 Logged
Pages: 1
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines | Calendar EvilLyrics