EvilLyrics forum

EvilLyrics => Bug reports => Topic started by: ZeroPlus on June 10, 2004, 09:20:30 PM



Title: Toolbar issue
Post by: ZeroPlus on June 10, 2004, 09:20:30 PM
Hi

I found this one by accident when my Shift key got stuck.  :P

While holding down the SHIFT key, click the button ?Next? in the toolbar and you will get strange behaviors! Like new buttons start to appear or double rows of buttons.   :shock:
[Img 01]


And after that if you resize the EL window you will get the error:

Runtime error 380
The property value is not valid
[Img 02]


EL v 0.1.7 buld 127 / Win XP


Title: Toolbar issue
Post by: Marek on June 11, 2004, 09:57:35 AM
well .. it doesn't happen with me .. can anyone reproduce this behavior?


Title: Toolbar issue
Post by: StLucifer on June 14, 2004, 09:43:27 AM
same for me, but i've got no crash-error after resizing the window


Title: Toolbar issue
Post by: .:[PeaceKeeper]:. on June 17, 2004, 11:11:14 PM
:shock:
a menu appeared, in witch i can select the keyword to use in lyrics-searching. how did i make it?
1.) hold shift, DRAG the "Next" button, and drag it off of the toolbar (it disappeared)
2.) right-click on the toolbar, click Ok, Click Reset, Click Ok
3.) minimize EL to tray, next to the clock
4.) double-click EL icon on the tray, it comes forward
5.) EMPTY ROW appears
6.) i don't know exactly what i did, i think i tried to reset the toolbar
7.) strange menu appeared, with different words for lyrics-search...
I use build 129
(other bug, appeared after installing build 129: when i use winamp, the icon of foobar2000 appears instead of winamp's icon...)

peace


Title: Toolbar issue
Post by: Marek on June 18, 2004, 02:49:57 PM
i know i know ... this is a bug in this mircosoft toolbar component .. i can either leave it like that, or disable customization ... or use some other component with would reuire lot of rewriting and also dome additional dlls ... i'm sorry but i think it will have to stay like it is at least for now


Title: Toolbar issue
Post by: felipin-sioux on June 19, 2004, 09:11:50 PM
Sadly, it is another bug with the Microsoft's toolbar.. but that menu to select the lyrics keyword is truly an EL feature.. Go to Options -> General Tab -> Lyrics Searching -> and check Show in main window, so you can see it without any "hacks".

 :wink: